Parvekelasien huoltoa tehdään Vantaalla

Parvekelasien huolto – Vantaa

Oletko parvekelasien huoltoa vailla? Hieno asia, sillä olet oikeassa paikassa. Olemme tehneet parvekelasien huoltoja jo yli 25 vuoden ajan. Autamme sinuakin mielellämme – ripeästi ja edullisesti. Suosittelemme huoltamaan parvekelasit oikein, tasaisin väliajoin ja huolellisesti, koska näin pidennät niiden käyttöikää ja niiden käyttäminen sujuu vaivattomammin. Hyvin huolletut parvekelasit ovat turvallisemmat, koska huollettuna ne eivät aiheuta vaaratilanteita niin helposti. Teemme parvekelasien huollot sekä yksityisille että taloyhtiöille ja yrityksille.

Parvekelasien huollon hinta perushuollolle:

Parvekelasien määrä Huollon hinta
1-6 lasia 199 € + varaosat
7-14 lasia 249 € + varaosat
15+ lasia 299 € + varaosat
Toiminta-alue on PK-seutu.

Tilaa parvekelasien huolto alla olevan painikkeen kautta helposti:

Parvekelasien huoltamisessa tulee ottaa huomioon useita työvaiheita

Parvekkeiden lasitukset ja niiden mekanismit tulee huoltaa, koska niissä on kuluvia osia, jotka saattavat tarvita esimerkiksi vaihtamista tai voitelemista. Parvekelasien osien kuluminen voi aiheuttaa vaarallisia tilanteita ja parvekelasit saattavat mennä jopa kokonaan rikki, mikäli ne eivät esimerkiksi pääse kunnolla liikkumaan kiskoillaan. Huoltamisella ehkäiset ja estät erilaiset toimimattomuudet ja vaaratilanteet. Huollot voivat pitää sisällään seuraavia toimenpiteitä:

Parvekelasien

  • eri osien säätäminen ja tarkastaminen
  • yleisen toimivuuden tarkistaminen
  • kiskojen kiinnitysten tarkistaminen ja kunnostus
  • rikkoutuneiden ja kuluneiden osien vaihtaminen
  • tiivisteiden tarkistus ja kunnostus
  • kiskojen putsaaminen
  • mekanismien voiteleminen ja säätäminen

Taloyhtiön parvekelasien huoltoprojektit

Taloyhtiössä on saattanut tulla ajankohtaiseksi koko taloyhtiön parvekelasien huoltaminen. Me autamme. Tulemme mielellämme tutustumaan taloyhtiön parvekelasituksiin, jotta voimme kartoittaa tilanteen parhaamme mukaan ja antamaan mahdollisimman realistisen hinta-arvion huoltoprojektille – näin vältytään isommilta yllätyksiltä. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, jotta voimme huoltaa lasitukset laadukkaasti ja ripeällä otteella

 

Vantaanjoki syksyisessä säässä

 

Toimialueeseemme Vantaan kaupunginosissa kuuluu seuraavat (kysy myös muita)

Hakunila, Hiekkaharju, Jokiniemi, Kaivoksela, Keimola, Kivistö, Koivuhaka, Korso, Kuninkaanmäki, Lapinkylä, Lentokentän alue, Luhtaanmäki, Martinlaakso, Myyrmäki, Pakkala, Piispankylä, Rekola, Sotunki, Tammisto, Vantaanlaakso, Varisto ja Viertola.