Parvekelasien huoltoa tehdään Espoossa

Parvekelasien huoltoa Espoossa usean vuoden kokemuksella

Parvekelasien huolto kannattaa tehdä ennen kuin niidet mekanismit hajoaa. Me autamme sinua mielellämme. Meillä on kokemusta lasitöistä ja parvekelasien huolloista PK-seudulla vuosien kokemus, joten uskallamme sanoa, että tekniikkamme ja työtapamme ovat hioutuneet laadukkaiksi ja kestäviksi ratkaisuiksi. Kun huollat tai huollatat parvekelasit säännöllisin väliajoin, niiden käyttöikä pitenee ja sitä kautta säästät kustannuksia, koska samat lasitukset näkevät enemmän aikaa. Huolletut lasit ovat myös turvallisemmat, sillä niiden huoltaminen ehkäisee vaaratilanteita.

Teemme parvekelasien huollot niin taloyhtiöille kuin kotitalouksille, ota rohkeasti yhteyttä!

Parvekelasien huollon hinta perushuollolle:

Parvekelasien määräHuollon hinta
1-6 lasia199 € + varaosat
7-14 lasia249 € + varaosat
15+ lasia299 € + varaosat

Toiminta-alue on PK-seutu.

Tilaa parvekelasien huolto alla olevan painikkeen kautta helposti:

Parvekelasien huolloissa on syytä ottaa huomioon eri työvaiheet

Parvekkeiden lasitukset ja niissä olevat mekanismit tulee huoltaa säännöllisesti, koska ne sisältävät kuluvia osia – täytyyhän pyörääkin silloin tällöin esimerkiksi öljytä. Kiskojen ruuvit saattavat löystyä käytössä, säädöt muuttua ja eri mekanismit kulua. Parvekelasien säännöllinen huoltaminen auttaa ehkäisemään erilaiset vaaratilanteet ja toimimattomuudet. Sillä jos parvekelasien osat kuluvat riittävästi, ne saattavat aiheuttaa vaarallisia tilanteita. Esimerkiksi lasin rikkoitumisen, mikäli se ei kulje kiskoillaan suhteellisen vaivattomasti. Lisäksi toimimattomat parvekelasitukset aiheuttavat turhautumista – senhän me jokainen tiedämme.

Lasien huoltotoimenpiteitä voivat olla esimerkiksi seuraavat asiat:

Parvekelasien

  • kiskojen kiinnitysten tarkistaminen ja kunnostus
  • yleisen toimivuuden tarkistaminen
  • voiteleminen ja säätäminen
  • tiivisteiden tarkistus ja kunnostus
  • kiskojen putsaaminen
  • rikkoutuneiden ja kuluneiden osien vaihtaminen
  • eri osien säätäminen ja tarkastaminen

Teemme myös parvekelasien huoltourakat aikataulussa ja laadulla

Tuliko taloyhtiössä parvekelasien huoltoprojekti ajankohtaiseksi? Olet oikeassa paikassa, sillä me autamme. Tulemme mielellämme kartoittamaan urakan laajuuden paikanpäälle, jotta pystymme antamaan sille realistisen ja mahdollisimman tarkan hinta-arvion.

Kun lasitettu parvekkeesi on huollettu, nautit olostasi varmemmin

Jokaisella meistä on luultavasti kokemusta siitä, kuinka inhottavaa on liikutella välttävästi liikkuvia laseja parvekkeella. Silloin toivoisi, että parvekkeen lasituksiin olisi tehty huolto useampi hetki sitten. Jos näin on, ota rohkeasti meihin yhteyttä, jotta voimme huoltaa lasitukset laadukkaasti ja ripeällä otteella.