Parvekelasien huolto Lasipalvelu Reijonen

Parvekelasien huoltoa pääkaupunkiseudulla usean vuoden kokemuksella

Onko parvelasien huoltaminen ajankohtainen ja kohteesi sijainti on pääkaupunkiseudulla? Hienoa, sillä meiltä saat parvikelasien huollot yli 25 vuoden kokemuksella. Kun parvekelasit ovat huollettu oikein ja huolellisesti, se pidentää niiden ikää ja käytät niitä mukavammin. Huolletuissa parvikelaseissa ei piile turvallisuuteen vaikuttavia asioita eikä ne aiheuta tällöin vaaratilanteita sinulle tai läheisillesi. Teemme parvekelasien huoltoja niin taloyhtiöille kuin yksityisillekin esim. omakotitaloon.

Kutsu meidät paikalle korjaamaan rikkoutuneet lasit nopeasti! 

Teemme parvekelasien huoltoja esimerkiksi seuraavilla paikkakunnilla

Parvekelasien huollot sisältävät erilaisia työvaiheita

Parvekelasit vaativat aika ajoin huoltoa, koska ne ikäänkuin kuluvat kun niitä käytetään. Parvekelasien kiskojen ruuvit voivat löystyä, erilaiset mekanismit kulua ja erilaiset säädöt muuttua. Jos parvekelasien eri osat pääsevät kulumaan liikaa, voivat ne aiheuttaa vaaratilanteita, kuten esimerkiksi parvekelasin rikkoutumisen. Parvekelasien säännöllinen huoltaminen auttaa ehkäisemään erilaiset vaaratilanteet ja toimimattomuudet. Erilaisia huoltotoimenpiteitä voi olla esimerkiksi seuraavat työt:

Parvekelasien

  • tiivisteiden tarkistus ja kunnostus
  • voiteleminen ja säätäminen
  • rikkoutuneiden ja kuluneiden osien vaihtaminen
  • kiskojen putsaaminen
  • kiskojen kiinnitysten tarkistaminen ja kunnostus
  • eri osien säätäminen ja tarkastaminen
  • yleisen toimivuuden tarkistaminen

Parvekelasien huoltoprojektit laadukkaasti ja aikataulussa

Onko sinulla parvekelasien huoltoprojekti ajankohtainen? Me autamme. Tulemme mielellämme tutustumaan parvekelasituksiin, jotta osaamme auttaa sinua parhaamme mukaan ja antaa sinulle realistisen hinta-arvion projektista.

Hyvin huolletulla lasitetulla parvekkeella nautit olostasi enemmän

Tiedät mahdollisesti, kuinka turhauttavaa on kiskoa huonosti liikkuvia laseja parvekkeella ja toivoa, että ne olisi huollettu jo aikapäiviä sitten. Me teemme sinulle parvekelasien huollot ripeästi ja laadukkaasti, jotta voit taas nauttia parvekkeestasi huolettomammin.