Parvekelasien huoltoa tehdään Helsingissä

Parvekelasien huoltoa Helsingissä pitkällä kokemuksella

Onko sinulla parvekelasien huolto ajankohtainen? Ei huolta,  me autamme sinua nopeasti ja edullisesti! Olemme tehneet parvekelasien huoltoja jo yli 25 vuotta ja voidaan sanoa, että tekniikkamme on hioutunut laadukkaaksi ja kestäväksi ratkaisuksi. Huoltamalla parkevelaseja oikein, huolellisesti ja tasaisin väliajoin, pidennät niiden käyttöikää ja niitä on mukavampi käyttää. Hyvin huolletut parvekelasit ovat turvallisemmat ja niiden huoltaminen ehkäisee vaaratilanteita, joita voisi sattua sinulle tai läheisillesi, kun jättäisit huollon tekemättä. Teemme parvekelasien huollot niin taloyhtiöille kuin yksityisillekin, kuten terassilasitusten huollot omakotitaloon.

Parvekelasien huollon hinta perushuollolle:

Parvekelasien määrä Huollon hinta
1-6 lasia 199 € + varaosat
7-14 lasia 249 € + varaosat
15+ lasia 299 € + varaosat
Toiminta-alue on PK-seutu.

Tilaa parvekelasien huolto alla olevan painikkeen kautta helposti:

Parvekelasien huolloissa on monia työvaiheita

Parvekkeen lasitukset ja niiden mekanismit tarvitsevat huoltoa aika ajoin, koska ne sisältävät kuluvia osia. Parvekelasien kiskojen ruuvit saattavat höltyä, lasien mekanismit kulua ja erilaiset säädöt niissä muuttua. Jos parvekelasien eri osat pääsevät kulumaan liikaa, ne voivat aiheuttaa vaarallisia tilanteita, kuten parvekelasin pirskoitumisen – esimerkiksi silloin, kun lasit eivät pääse sulavasti liikkumaan kiskoilla. Parvekelasien säännöllinen huoltaminen auttaa ehkäisemään erilaiset vaaratilanteet ja toimimattomuudet. Lasien huoltotoimenpiteitä voivat olla esimerkiksi seuraavat asiat:

Parvekelasien

  • kiskojen putsaaminen
  • yleisen toimivuuden tarkistaminen
  • tiivisteiden tarkistus ja kunnostus
  • rikkoutuneiden ja kuluneiden osien vaihtaminen
  • eri osien säätäminen ja tarkastaminen
  • voiteleminen ja säätäminen
  • kiskojen kiinnitysten tarkistaminen ja kunnostus

Teemme myös parvekelasien huoltoprojektit laadukkaasti ja aikataulussa

Tuliko parvekelasien huoltoprojekti taloyhtiössä ajankohtaiseksi? Olet oikeassa paikassa, sillä me autamme. Haluamme mielellämme tutustua taloyhtiön parvekelasituksiin, joten tulemme mielellämme paikanpäälle kartoittamaan tilanteen koko taloyhtiönne osalta. Näin osaamme auttaa sinua parhaamme mukaan ja antaa realistisen hinta-arvion toteutettavasta huolto-projektista.

Kun lasitettu parvekkeesi on huollettu, nautit olostasi varmemmin

Jokaisella meistä on luultavasti kokemusta siitä, kuinka inhottavaa on liikutella välttävästi liikkuvia laseja parvekkeella. Silloin toivoisi, että parvekkeen lasituksiin olisi tehty huolto useampi hetki sitten. Jos näin on, ota rohkeasti meihin yhteyttä, jotta voimme huoltaa lasitukset laadukkaasti ja ripeällä otteella.