Parvekelasien huoltoa tehdään Tuusulassa

Parvekelasien huollot Tuusulassa yli 25 vuoden kokemuksella

Parvekelasien huolto voi tulla ajankohtaiseksi varsinkin keväällä tai syksyllä, mutta ne kannattaa huoltaa myös silloin, kun ne eivät ole vielä kovin huonossa kunnossa. Näin ne myös pysyvät paremmassa kunnossa ja ovat mukavampia käsitellä. Parvekelasien huoltaminen säästää kustannuksissa, koska tällöin ne rikkoutuvat harvemmin kokonaan eikä tarvitse vaihtaa kokonaan uusia laseja. Huollettuna parvekelasit ovat myös turvallisemmat. Autamme sinua mielellämme ja tulemme huoltamaan parvekelasit taloyhtiöösi tai esimerkiksi kerrostaloasuntosi parvekkeelle.

Teemme parvekelasien huollot niin kotitalouksille kuin taloyhtiöille, ota rohkeasti yhteyttä!

Parvekelasien huollon hinta perushuollolle:

Parvekelasien määrä 1-6 lasia 199 € + varaosat
Parvekelasien määrä 7-14 lasia 249 € + varaosat
Parvekelasien määrä 15 + lasia 299 € + varaosat

Toiminta-alue on PK-seutu.

Tilaa parvekelasien huolto alla olevan painikkeen kautta helposti:

Parvekelasien huollon tulee sisältää useita työvaiheita

Parvekkeiden huoltaminen ei valitettavasti ole kovin yksinkertainen työ ja suosittelemme lämpimästi sen jättämistä ammattilaiselle. Näin tiedät varmasti, että huoltotyö tulee tehtyä kuten pitääkin ja parvekelasien turvallisuus säilyy parhaalla mahdollisella tavalla. Parvekelasien säädöt saattavat muuttua käytössä, ruuvit löystyä käytössä ja eri mekanismit kulua ajan kuluessa. Huoltamisella varmistat mm. näiden toimintaan vaikuttavien ominaisuuksien sujuvan toimivuuden. Lisäksi toimimattomat parvekelasitukset aiheuttavat turhautumista – senhän me jokainen tiedämme.

Parvekelasien huollon tulee sisältää useita työvaiheita:

Parvekelasien

  • rikkoutuneiden ja kuluneiden osien vaihtaminen
  • tiivisteiden tarkistus ja kunnostus
  • eri osien säätäminen ja tarkastaminen
  • kiskojen kiinnitysten tarkistaminen ja kunnostus
  • kiskojen putsaaminen
  • voiteleminen ja säätäminen
  • yleisen toimivuuden tarkistaminen

Teemme Tuusulassa myös parvekelasien huoltourakat aikataulussa ja laadulla

Tuliko taloyhtiössä parvekelasien huoltoprojekti ajankohtaiseksi? Olet oikeassa paikassa, sillä me autamme. Tulemme mielellämme kartoittamaan urakan laajuuden paikanpäälle, jotta pystymme antamaan sille realistisen ja mahdollisimman tarkan hinta-arvion.

Kun lasitettu parvekkeesi on huollettu, nautit olostasi varmemmin

Jokaisella meistä on luultavasti kokemusta siitä, kuinka inhottavaa on liikutella välttävästi liikkuvia laseja parvekkeella. Silloin toivoisi, että parvekkeen lasituksiin olisi tehty huolto useampi hetki sitten. Jos näin on, ota rohkeasti meihin yhteyttä, jotta voimme huoltaa lasitukset laadukkaasti ja ripeällä otteella.